Lotus beautycare
Vliedlaan 38
1741 DS Schagen
06-18173095

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op de website van Lotus beautycare.
Deze salon staat voor rust, kwaliteit en ontspanning.
Laat u meenemen in een moment van rust met heerlijke behandelingen van [ comfort zone ] en stap na deze belevenis weer als herboren naar buiten.

Een behandeling bij Lotus beautycare begint altijd met het Tranquillity welkomstritueel. Tranquillity bestaat uit een aantal aromatische oliën zoals cederhout, sinaasappel en palmarosa, die zorgen voor ontspanning en rust.

De producten van [ comfort zone ] zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen.

Behandelingen
Lotus kennismakings behandeling

45 min (eenmalig te boeken)

Ben jij nieuwsgierig naar de salon en ben jij toe aan een nieuwe beleving? Boek dan nu een kennismakingsbehandeling!

Inhoud:

 • Huidanalyse
 • Tranquillity welkomstritueel
 • Oppervlakte + dieptereiniging
 • Epileren/harsen wenkbrauwen
 • Masker met een handmassage
 • Afsluiting met een dag of nachtverzorging
Lotus luxe gezichtsbehandeling

60 minuten

Een gezichtsbehandeling die wordt afgestemd op uw huidconditie en behoefte.


Inhoud:

 • Huidanalyse
 • Tranquillity welkomstritueel
 • Oppervlakte + dieptereiniging
 • Kleine onzuiverheden verwijderen
 • Epileren/harsen wenkbrauwen
 • Gelaatsmassage
 • Masker met een brush of handmassage
 • Afsluiting met een dag of nachtverzorging
Lotus jeugdbehandeling

t/m 21 jaar 45 minuten

Een behandeling die de huid diep reinigt en weer terug in balans brengt, waardoor deze fris en stevig aanvoelt en weer straalt.
De talgproductie wordt geremd en de huid wordt tegelijkertijd intensief gereinigd. Tevens zorgt deze behandeling ervoor dat de poriën worden verfijnd.

Inhoud:

 • Huidanalyse
 • Tranquillity welkomstritueel
 • Oppervlakte + dieptereiniging
 • Onzuiverheden verwijderen
 • Aangepast masker met een handmassage
 • Afsluiting met een dag of nachtverzorging
Sublime skin Double Peel

45 minuten

Een celvernieuwende en verhelderende behandeling dankzij een dubbele fruitzuurpeeling van verschillende intensiteiten. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing waardoor uw huid er geëgaliseerd en stralend uitziet.

Inhoud:

 • Tranquillity welkomstritueel
 • Oppervlaktereiniging
 • [Sublime skin double peel]
 • Handmassage
 • Afsluiting met een dag of nachtverzorging
Sublime skin Eye Mask

Optioneel bij een behandeling

Alle gezichtsbehandelingen kunnen worden uitgebreid met het Sublime Eye mask. Een heerlijk oogmasker die de tekenen van vermoeidheid rond de ogen tegengaat en donkere kringen en fijne lijntjes vermindert.
Over Lotus beautycare

🙋🏼‍♀️ Schoonheidsspecialiste
🏡 Salon aan huis
💆🏼‍♀️ Gezichtsbehandelingen
✨ Comfort Zone
✨ Lycon
✨ Mineralissima

Mijn naam is Maryse Muller en sinds februari 2020 heb ik mijn salon Lotus beautycare geopend. 
Ik ben altijd al met uiterlijke verzorging bezig geweest, maar ben altijd werkzaam geweest in de administratieve sector. 
In 2018 heb ik het roer omgegooid en ben de opleiding voor schoonheidsspecialiste gaan volgen, die heb ik met succes afgerond. 
Ook heb ik diverse visagie cursussen gevolgd. 
Daarna is mijn droom uitgekomen, een eigen salon aan huis. 
Toen wij de keuze hadden gemaakt om een salon aan huis te gaan realiseren ben ik op zoek gegaan naar een merk waarmee ik wou gaan werken. 
Tijdens een weekend weg met mijn gezin had ik een schoonheidsbehandeling geboekt en deze behandeling vond ik echt een belevenis! Zij werkten met de producten van [comfort zone]. 
Ik ben mij toen gaan inlezen en dit merk is precies waar ik naar op zoek was! 
Ze gaan zo natuurlijk mogelijk te werk en het merk werkt ook huidverbeterend. 
[ comfort zone ] biedt ook een goede ondersteuning o.a in diverse trainingen. 
Meer informatie over [comfort zone] is te vinden onder het kopje producten. 

Producten

Skin:       is onze focus
Science: is onze guide
Soul:      is wat ons uniek maakt

Huidverzorgingsproducten voeden en verzorgen de huid. Om deze reden is [ comfort zone ] zeer strikt in haar formuleringen en worden alleen de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van de producten te kunnen garanderen.
Siliconen zijn vervangen door natuurlijke, voedende oliën en boters, die dezelfde aangename textuur en “real active beauty” voor de huid garanderen.
De producten van [ comfort zone ] worden geproduceerd in Italië met groene energie uit duurzame bronnen.

Essential Reinigt, verwijdert make- up, exfolieert.
Het essential systeem bevat producten voor alle huidcondities waarvoor reinigen, het verwijderen van make-up en exfoliëren onmisbaar is. De producten zijn ontwikkeld voor de dagelijkse routine en hebben allemaal een milde werking om onzuiverheden effectief te kunnen verwijderen, zonder de beschermende laag van de huid aan te tasten.
Hydramemory

24 uur dubbele hydratatie

Wanneer de huid ‘dorst’ heeft, ziet deze er dof en vaal uit, voelt ze oncomfortabel en strak aan, is gevoelig voor invloeden van buitenaf en veroudert sneller.
Dit systeem zorgt ervoor dat een vochtarme huid weer optimaal gehydrateerd wordt, craquelé lijntjes verminderen en de huid voelt minder strak en trekkerig aan.

Remedy

Beschermend en kalmerend

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat een groeiend aantal mensen symptomen als roodheid en een strak aanvoelende of prikkelende huid ervaren. De gevoelige huid neigt ernaar sterk te reageren op de elementen (wind, zon, verwarming), cosmetica en zelfs op water. “Oververzorgen”, langdurige stress en incorrect productgebruik kunnen gevoeligheid veroorzaken, zelfs bij de gezonde huid. Het systeem van remedy zorgt ervoor dat ongemakken van de huid verlicht worden. Dit is ook een hele fijne lijn bij couperose, rosacea en eczeem.
Renight

Bescherming en herstel door antioxidanten

Door het gebruik van de krachtige antioxidanten in de Gojibes, een superfood die rijk is aan vitaminen en oligo-elementen, gecombineerd met voedende oliën, herstelt Renight de schade aan de huid die wordt veroorzaakt door vrije radicalen. Daarnaast versterkt Renight het natuurlijke afweersysteem.

Sublime skin

Versteviging van de huidstructuur en gelaatscontouren

Water, proteïnen en lipiden zijn essentieel voor de huid, zoals pilaren voor een gebouw.
Deze drie pilaren zijn van belang om de huid stevigheid, veerkracht en volume te kunnen bieden. Het verstrijken van de tijd en lifestyle hebben grote invloed op de vitale huidfuncties waardoor de huidpilaren verzwakken.
Dit degenereert de huidstructuur en leidt tot veranderingen in de gelaatscontouren.
De elasticiteit vermindert, rimpels verschijnen en de huid verliest aan stevigheid.
Sublime skin herstelt de drie pilaren effectief voor een diepgaande vernieuwing en een actief liftend effect van binnenuit.
Een hele mooie lijn om het verlies aan volume, verslapping, diepe rimpels en het gebrek aan helderheid aan te pakken.

Bent u ook benieuwd naar de producten van [ comfort zone ]? Boek nu dan bijv. een kennismakingsbehandeling!

Prijzen

Lotus kennismakingsbehandeling € 40
Lotus gezichtsbehandeling              € 60
Sublime skin double peel                  € 55
Lotus jeugdbehandeling                   € 35
Sublime skin eye mask                       € 12

Ervaringen
Heerlijk ontspannen
Heerlijk ontspannen en relaxed. Ik ging met een goed gevoel naar huis
— Lisette Helwig
10-03-2020
Nog aan het nagenieten
Het was de eerste keer dat ik in de lotusbeautysalon behandeld ben , En zit thuis nog na te genieten. Dit was een verwen moment, een beleving alles was er op gericht om er een zorgvuldige behandeling van te maken en zeker een moment van relaxen. Ook de uitleg over de huid en de mooie producten kregen aandacht. De nieuwe salon straalt dit alles ook zeker uit. Mijn complimenten!
— Nora Muller
15-02-2020
Tot de volgende keer!
Maryse heeft van 1 maart haar deuren geopend van haar nieuwe salon. Het is een prachtige salon en heb er een heerlijke behandeling gehad. Tot de volgende keer Maryse!
— Monique Schaap Tibbert
03-03-2020
testimonials
awesome service
Liza is my hairdresser she has been styling my hair for six years now. She is an excellent hairdresser very professional, trustworthy and reliable and always gives you the end result you want. Liza also cuts my daughters hair and my older family members hair too, this is where Liza is an adaptable hairdresser to people of all ages. Liza did my hair on my wedding day which took hours to do, but the end result was amazing.
— amanda smith
May 2, 2018
awesome service
Michelle is my go-to person for hair and I always feel like part of the family when I walk in the salon. Michelle is very gifted with hair and knowing how to blend color and create something out of nothing in a great style and look when you walk out. I always leave my hair up to her and she does an excellent first rate job. It is worth the drive and time to have the overall experience of being greeted with great customer service, warmth and smiles and then having talented stylists as well.
— amanda smith
May 2, 2018
awesome service
Joyce always provides excellent Service for me. Maria handles washing my head while Joyce handles styling and other tasks. I think they work great together and provide great service! I would recommend them highly. They are very personable people, pleasant to deal with and talk to, very accommodating, and fully understand my needs and wants. Atmosphere is always friendly and relaxed. Salon is clean and appointments are on time.
— amanda smith
May 2, 2018

Voor informatie over de werkwijze of voor het maken van een afspraak kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen via onderstaande gegevens.

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op deze pagina, een whatsapp sturen, e-mailen of bellen is uiteraard ook mogelijk.

Lotus beautycare werkt uitsluitend op afspraak. Mocht u verhinderd zijn dan vraag ik u om dit z.s.m. aan mij door te geven.

Cadeautip: U kunt ook cadeaubonnen verkrijgen bij Lotus beautycare in elk gewenst bedrag.

Afspraak maken?
+31 6 18173095

Lotus beautycare
Vliedlaan 38
1741 DS Schagen

Contact